Вифи утичница

Параметар: Називни напон: 250В Називна струја: 13А АЦ Фреквенција: 50Хз Максимална снага: До 3250В УК03Ц01: УК мастер прекидач, 3ОЛ без статистике снаге УК03Ц02: УК мастер прекидач, 3ОЛ са статистиком снаге УК03Ц03: УК индивидуални прекидач, 3ОЛ без статистике снаге УК03Ц04: УК појединачни прекидач, 3ОЛ ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Параметар:

Номинални напон: 250В

Називна струја: 13А

АЦ Фреквенција: 50Хз

Максимална снага: До 3250В

УК03Ц01: УК мастер прекидач, 3ОЛ без статистике снаге

УК03Ц02: УК мастер свитцх, 3ОЛ са статистиком снаге

УК03Ц03: УК појединачни прекидач, 3ОЛ без статистике снаге

УК03Ц04: УК појединачни прекидач, 3ОЛ са статистиком снаге


Упоређивање метода контроле паметног сокета у овој фази:

Паметни сокет је контролер прекидача који даје интелигенцију у ери интернета. Према различитим контролним медијима, може се поделити на следеће типове контролних метода.

1. Инфрацрвени даљински управљач. Инфрацрвена технологија има дугу историју и технологија је зрела. Међутим, она има ограничења, а превише инфрацрвених уређаја код куће се лако узнемиравају, што доводи до конфузије у контроли.

2. Блуетоотх даљински управљач. Генерално користите контролу мобилног телефона. У поређењу са инфрацрвеном технологијом, има предности високе брзине преноса, велике удаљености и високе сигурности, али је тешко постићи даљински надзор. Осим тога, Блуетоотх сигнал се лако угрожава 2.4ГХз Ви-Фи сигнали код куће, што утиче на његов стварни опсег даљинског управљача.

3. ГСМ технологија. Контролишите утичницу слањем команде у утичницу помоћу ГСМ комуникационог модула инсталирањем СИМ картице или другог комуникационог алата. Предност је у томе што може остварити дугорочну комуникацију, али у процесу комуникације, имаће трошкове саобраћаја или кратке поруке, што ће довести до скупих трошкова у процесу кориштења.

4. ВиФи технологија. Уређаји као што су мобилни рачунари повезују бежичне сигнале преко бежичних модула и шаљу команде на одређене ИП адресе за контролу утичница. Овај приступ може постићи даљинско управљање без додатних трошкова. Тхе

Укратко, технологија ВиФи има очигледне предности у односу на друге методе контроле и има предности ниске цене, висок степен интеграције, снажну сигурност и погодан развојУпутства:

Наша пословна филозофија:

Професионално + поштено + квалитет = дуго пословање


Сампле Полици :

Ми ћемо обезбедити бесплатне узорке производа на захтев купца. Да бисмо помогли да одлучимо позитивно о захтевима за узорке, тражимо од заинтересованих купаца да пошаљу свеобухватне информације о купцу за наш преглед. Узорак је доступан у року од 7 радних дана. Све пошиљке узорка биће или ваздушним или морским путем, уз порезе и трошкове испоруке које плаћа купац. Који ће се одштети од првог реда.


Изложба:

图片10(001).jpg


Фабричка емисија:

图片8(001).jpg


Лаб. Опрема:


Контакт информације:

图片9.jpg


Hot Tags: вифи утичница, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga