Вифи Соцкет

Параметар: Називни напон: 220В Називна струја: 10А АЦ Фреквенција: 50Хз Максимална снага: До 2200В Број артикла: ЦН01А01 Производ: Кинески стандард без статистике снаге Артикал бр .: ЦН01А02 Производ: Кинески стандард са статистичком снагом Карактеристике: обични електрични конектори у ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Параметар:

Номинални напон: 220В

Називна струја: 10А

АЦ Фреквенција: 50Хз

Максимална снага: до 2200В

Број артикла: ЦН01А01

Производ: Кинески стандард без статистике снаге

Број артикла: ЦН01А02

Производ: Кинески стандард са статистиком снаге


Карактеристике:

Утичнице су се у прошлости промијениле од обичних електричних конектора до паметних производа са независним оперативним системима. У прошлости, породични задаци који се не би могли завршити код куће могу се завршити путем ВиФи паметних утичница, дајући кориснику пуно практичности.

Уз то, дуги одмор, можете ноћно да укључите светла у вашем дому и пустите да се бескрупулозни лопов удаљавају од куће. Уз то, домаће резервоаре за рибе могу се редовно проветравати, а рибе више не морају да раде 24 сата. Уз то ви више не морате да бринете о дјеци медведа који гледају телевизију код куће и не пишу домаћи задатак. Са њим, журите да изађете ујутро, више се не морате бринути о томе да се клима заборавило искључити, бојлери заборавили да се затворе, десетине блокова струје дневно, тако да су се тихо спустили. ВиФи смарт соцкет доноси не само интимну функцију, већ и трансформацију интелигентних идеја за дизајн куће. Инжењери више не показују технологију, а паметни домови више нису хладни, високотехнолошки системи, већ паметни производи који доносе стварну једноставност корисницима.Упутства:

ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Изложба:

图片10(001).jpg


Фабричка емисија:

图片8(001).jpg


Контакт информације:

图片9.jpg

Hot Tags: вифи соцкет, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga