3 Ваи УК Вхоле Хоусе Сурге Протецтор

3 Ваи УК Вхоле Хоусе Сурге Протецтор

Опис: 3-стручни УК Вхоле Хоусе Сурге Протецтор Материјал АБС Материјал Мерач: 3Г1.5мм * 1.0м Типична примена: Видео / аудио опрема Кабелски и сателитски системи кућног биоскопа Хоме Десктоп Канцеларија за канцеларије Оффице Десктоп Бацк Оффице Индустријска фабрика Пословни Опсег: ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

3 Ваи УК Вхоле Хоусе Сурге Протецтор

АБС материјал

Гауге: 3Г1.5мм * 1.0м


Типична примена :

Видео / аудио опрема
Кабел и сателит
Системи кућног биоскопа
Хоме Десктоп
Кућна канцеларија
Оффице Десктоп
Канцеларија за подршку
Индустријска фабрика


Обим пословања:

Слика 2 (001) .јпг


Карактеристике УК заштитника од пренапона:

1.Британска утичница је изврсна и лијепа, глатка, удобна и једноставна за ношење. То је најбољи сапутник за путовања, бизнис и студирање у иностранству. Преносиви електронски уређаји учините свеједно у било ком делу света и остварите истински глобални прикључак.

2. пар равних игала, који се могу ротирати у паралелни тип кинеског / америчког / јапанског пина или осам слова аустралијског пина, у зависности од употребе.

3. за универзални отвор за утичнице, може прихватити свет различитим пиновима (утикач); У рупици су посебна сигурносна врата која спречавају случајан електрични удар и обезбеђују сигурност корисника! И опремљен је заштитом од пренапона, заштитом од громова и гарантује сигурност лаптопа и мобилног телефона. Изабрите најбољу фосфорну бронзу као утичницу! Јака еластичност, проводљивост боље од било ког месинга!

4.Тренутни напон: 10А, 250В; Овај производ може да се носи са стандардним напоном од 110-250 волти, а не са функцијом трансформатора.


Сампле Полици :

Ми ћемо обезбедити бесплатне узорке производа на захтев купца. Да бисмо помогли да одлучимо позитивно о захтевима за узорке, тражимо од заинтересованих купаца да пошаљу свеобухватне информације о купцу за наш преглед. Узорак је доступан у року од 7 радних дана. Све пошиљке узорка биће или ваздушним или морским путем, уз порезе и трошкове испоруке које плаћа купац. Који ће се одштети од првог реда.


ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Изложба:

Слика 3 (001) .јпг


Сертификат :

图片 4.јпг


Фабричка емисија:

Слика 5 (001) .јпг


Лаб. :


Више информација о контакту:

图片 9.јпг


Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga