3-канални немачки заштитни прекидач

3-канални немачки заштитни прекидач

Опис: ГЕ03А0 Ратинг: 10А / 250ВАЦ Двоструки прекидач 3 немачког немачког заштитника за заштиту од сунца Може ли се користити немачки стандардни утичница у европским земљама: утичница европског стандардног утичница је кружна, а утикач се састоји од двије округле главе. Немачки стандардни утикач је сличан ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

ГЕ03А0

Оцена: 10А / 250ВАЦ

Двоструки прекидач

3-канални немачки заштитни прекидач


Да ли се немачки стандардни прикључак може користити у европским земљама:

Утичница европског стандардног прикључка је кружна, а утикач се састоји од две округле главе. Немачки стандардни утикач сличан је европском стандардном утикачу и такође има двије округле главе. Међутим, немачки стандардни утикач има већу величину од европског стандардног утикача, а такођер долази са уграђеном жицом за земљу. Ако увлачите утикач европске земље у немачку стандардну утичницу, то може довести до слабог контакта јер је прикључак превелик.


Са друге стране, постоје многе земље у којима се користе немачки и европски стандардни прикључци, као што су Немачка, Француска, Аустрија, Шпанија, Шведска, Холандија, Финска, Пољска, Данска, Норвешка, Белгија, Португал, Мађарска, и тако даље. Шпанија и тако даље. Утикачи у овим земљама су две округле главе. Могу користити немачке стандардне утичнице, као и европске стандардне утичнице.


Обим пословања:


имаге001.јпг


ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Проверите доле за више информација о постављању налога:

1. Упит - професионална понуда.

2. Потврдите цену, време испоруке, захтеве за паковање, рок плаћања итд.

3. ТАЛЛ продаје шаље Проформа фактуру са ТАЛЛ печатом.

4. Клијент врши уплату за депозит и шаље нам потврду Банке.

5. Да ли ће информисати клијента да смо добили уплату, уредили производњу и обавестили процијењено вријеме.

6. Завршите производњу - фотографије за производњу масовне производње за одобрење. Такође можете организовати инспекцију треће стране.

7. Клијенти врше уплату за биланс и ТАЛЛ Испоручују робу. Такође могу прихватити рок плаћања - стање на основу Б / Л Копије или Л / Ц плаћања. Обавестите број за праћење и проверите статус клијената.

8. Наредба се може рећи "завршити" када примите робу и задовољите с њима.

9. Повратна информација ТАЛЛ-у о квалитету, услугама, повратним информацијама и предлози тржишта. И можемо учинити боље.


Изложба:


имаге003.пнг


Потврда:


image005.jpg


Фабричка емисија:


имаге007.пнг


Лаб. :

имаге009.пнг

имаге011.пнг

имаге013.пнг


Више информација о контакту:


имаге015.јпгHot Tags: 3-канални немачки заштитни прекидач, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga