6 Ваи Америца Сурге Протецтор за рачунаре

6 Ваи Америца Сурге Протецтор за рачунаре

Опис: 6-степни амерички заштитник од пренапона за компјутерске материјале АБС Материјал: 14АВГ * 3ФТ Типична примена: Видео / аудио опрема Кабелски и сателитски системи кућног биоскопа Хоме Десктоп Канцеларија за канцеларије Оффице Десктоп Бацк Оффице Индустријска база Опсег пословања: Подаци о компанији: 1. Ко смо ? ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

6 Ваи Америца Сурге Протецтор за рачунаре

АБС материјал

Гауге: 14АВГ * 3ФТ


Типична примена :

Видео / аудио опрема
Кабел и сателит
Системи кућног биоскопа
Хоме Десктоп
Кућна канцеларија
Оффице Десктоп
Канцеларија за подршку
Индустријска фабрика


Обим пословања:

Слика 2 (001) .јпг


Информације о компанији:

1. Ко смо ми?

Наша компанија се углавном бави истраживањем, развојем, производњом и маркетингом различитих функција трака за снаге и продужних линија. Имамо машине за пробијање, машине за убризгавање, опрему за жичну линију, опрему за испитивање високе прецизности, као што су (тестер интеграције рецептора, тестер кабловских утикача, машина за тестирање заваривања, испитивач изолације отпорности) и других објеката, трошкове производње и побољшати конкурентност.

2.Кад смо изградили?

ЈИАНДЕ ХУНЛЕЕ ЕЛЕЦТРИЦАЛ АППЛИАНЦЕ ЦО., ЛТД основана је 2007, имамо више од 10 година у производњи траке за напајање, пренапонска заштита, ПДУ и продужетак.

3. Где смо лоцирани?

Налазимо се у старом Меицхенг граду, Јианде Цити, који се налази у државном туристичком подручју Ксин'ан Ривер. Има грађевинску површину од 20.000 квадратних метара, са уредном и пространом радионицом и модернизираном канцеларијом.


Која је стандардна величина америчке утичнице?

Амерички утикач: 120В 50 / 60хз је подељен на две језгре, три језгра, поларност и неполарност. Линија две основне линије означава линију ватре; Поларни прикључак има велику нулту линију, а мала је линија ватре (конкавна и конвексна површина кабла за напајање је нула, а линијски круг је жица); Тип: ниспт-2 двослојна изолована равна жица, спет-1в изолација једнослојне са жицом равна жица, СЈТВ водоотпорни кабал за напајање, СЈТО напојни кабл, итд.

Тип америчког утичног прикључка је много више од оног у Кини, најчешће коришћени трополни утикач је округла два вертикална равна, кружна жица, нулта ватроотпорна линија, параметар спецификације је 15А125В. Ако се утикач уклони, величина је у основи слична величини два вертикална равна чепа у Кини. Најчешће коришћена у Кини, три полна утикача су три вертикална равна, а аустралијске земље немају стандардну величину, врста 16 утичнице је оцена утичнице: 250 в / 16 а, примењује се на максималне номиналне струјне инструменте од 16 а, највећа снага је: опрема од 3500 в. Утичница 250В / 10А је погодна за максималну назначену струју 10А, која је максимална номинална снага 2200В.


Мере управљања квалитетом :

Наш процес тестирања производа строго се прати како бисмо осигурали најбољи квалитет за наше клијенте. Испитамо сваки корак производње од основних материјала до готових производа. Особље за контролу квалитета, које су сви стручњаци у својим задацима производа, провјерава квалитет у свакој фази производње, од долазних сировина до готовог производа. Са поносом објављујемо наша стечена ИСО 9001 сертификација од Кинеског сертификационог центра.


Сампле Полици :

Ми ћемо обезбедити бесплатне узорке производа на захтев купца. Да бисмо помогли да одлучимо позитивно о захтевима за узорке, тражимо од заинтересованих купаца да пошаљу свеобухватне информације о купцу за наш преглед. Узорак је доступан у року од 7 радних дана. Све пошиљке узорка биће или ваздушним или морским путем, уз порезе и трошкове испоруке које плаћа купац. Који ће се одштети од првог реда.


Изложба:

Слика 3 (001) .јпг


Сертификат :

图片 4.јпг


Фабричка емисија:

Слика 5 (001) .јпг


Лаб. :


Више информација о контакту:

图片 9.јпг


Hot Tags: 6-смерни амерички заштитни прекидач за компјутер, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga