6-степна америчка мала заштита од пренапона

6-степна америчка мала заштита од пренапона

Опис: 6-струка америчка мала заштита од пренапона АБС Материјал мјерач: 14АВГ * 3ФТ Типична примјена: Видео / аудио опрема Кабелски и сателитски системи кућног биоскопа Хоме Десктоп Канцеларијски простор Оффице Десктоп Бацк Оффице Индустријска фабрика Пословни опсег: Шта је са инсталацијом америчких утичница? .

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

6-степна америчка мала заштита од пренапона

АБС материјал

Гауге: 14АВГ * 3ФТ


Типична примена :

Видео / аудио опрема
Кабел и сателит
Системи кућног биоскопа
Хоме Десктоп
Кућна канцеларија
Оффице Десктоп
Канцеларија за подршку
Индустријска фабрика


Обим пословања:

Слика 2 (001) .јпг


Шта је са америчком инсталацијом утичнице?

Верујте да већина људи не разуме за овај проблем, у америчком инсталацијском прикључку у складу са практичном употребом различитих висина инсталационих висина такође се разликују, као што је лампа за аудио и видео опрему, панел за патцхове треба да буде изван излаза за земљу : 30 цм, машине за прање веша, фрижидери и остали уређаји од утичнице су: 120 цм; Климатизација и издувне утичнице су из земље: 200цм. У америчком начину инсталације утичнице, прије свега, линија се обрађује, унутрашња жица кутије је издвојена за дужину одржавања, а затим се језгро жице исече, тако да језгро не треба додирнути . Затим је жица наварена у смеру казаљке на сату на утичници, онда је глава затегнута и језгро није изложено.

Амерички метод инсталације сокова, веза са друштвеним напретком, побољшање технолошког нивоа, сада на тржишту америчка плуг врста стила, чини америчку методу инсталације сокова, амерички метод инсталације двију жица повезан са рупицом за утичницу А ознаке, затим изаберите изоловану жицу из друге рупице и приступите следећој утичници Л у затвору. Линија нуле је директно повезана са Н-отвором у утичници. Жица за уземљење је директно повезана са Е рупом у утичници. Ако је нула линија и земља жица погрешна, појавит ће се појављивање при употреби електротехнике. Поставите жицу у кутију и ставите пластични држач на зид и причврстите га у кутију.


ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Мере управљања квалитетом :

Наш процес тестирања производа строго се прати како бисмо осигурали најбољи квалитет за наше клијенте. Испитамо сваки корак производње од основних материјала до готових производа. Особље за контролу квалитета, које су сви стручњаци у својим задацима производа, провјерава квалитет у свакој фази производње, од долазних сировина до готовог производа. Са поносом објављујемо наша стечена ИСО 9001 сертификација од Кинеског сертификационог центра.


Изложба:

Слика 3 (001) .јпг


Сертификат :

图片 4.јпг


Фабричка емисија:

Слика 5 (001) .јпг


Лаб. :


Више информација о контакту:

图片 9.јпг


Hot Tags: 6-смерна америчка заштита од пренапона, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga