3 Ваи Америца Сурге Протецтор са УСБ-ом

3 Ваи Америца Сурге Протецтор са УСБ-ом

Опис: 3-струка заштита од пренапона са УСБ АБС-ом Материјал мјерач: 14АВГ * 3ФТ Типична примена: Видео / аудио опрема Кабелски и сателитски системи кућног биоскопа Хоме Десктоп Канцеларијски простор Оффице Десктоп Бацк Оффице Индустријска фабрика Пословни Опсег: Главна функција тренутног сокета: ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

3 Ваи Америца Сурге Протецтор са УСБ

АБС материјал

Гауге: 14АВГ * 3ФТ


Типична примена :

Видео / аудио опрема
Кабел и сателит
Системи кућног биоскопа
Хоме Десктоп
Кућна канцеларија
Оффице Десктоп
Канцеларија за подршку
Индустријска фабрика


Обим пословања:

Слика 2 (001) .јпг


Главна функција тренутног сокета:

1. Прекидач: повлачење прекидача, окретни прекидач, прекидач за повлачење, прекидач прекидача, прекидач за прекидаче, додирни прекидач итд.

2. Анти-сурге: Помаже паметним уређајима да се ефикасно боре против 7 главних претрпљења, као што су треперење екрана, бука, краткотрајни акумулатор, недостајући подаци, поновни старт картице, деградација перформанси и изгарање кола. Обезбеђује строгу заштиту за паметне уређаје.

3. УСБ: Сигурност уштеда, универзална утичница са УСБ интерфејсом, укључујући кућиште утичнице

4. Анти-преоптерећење: када оптерећење утикача прелази максималну снагу дизајна, он ће аутоматски прекинути снагу која ће у основи избјећи горе поменуту опасност.


Сампле Полици :

Ми ћемо обезбедити бесплатне узорке производа на захтев купца. Да бисмо помогли да одлучимо позитивно о захтевима за узорке, тражимо од заинтересованих купаца да пошаљу свеобухватне информације о купцу за наш преглед. Узорак је доступан у року од 7 радних дана. Све пошиљке узорка биће или ваздушним или морским путем, уз порезе и трошкове испоруке које плаћа купац. Који ће се одштети од првог реда.


ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Мере управљања квалитетом :

Наш процес тестирања производа строго се прати како бисмо осигурали најбољи квалитет за наше клијенте. Испитамо сваки корак производње од основних материјала до готових производа. Особље за контролу квалитета, које су сви стручњаци у својим задацима производа, провјерава квалитет у свакој фази производње, од долазних сировина до готовог производа. Са поносом објављујемо наша стечена ИСО 9001 сертификација од Кинеског сертификационог центра.


Изложба:

Слика 3 (001) .јпг


Сертификат :

图片 4.јпг


Фабричка емисија:

Слика 5 (001) .јпг


Лаб. :


Више информација о контакту:

图片 9.јпг


Hot Tags: 3-смерна америчка заштита од пренапона са УСБ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga