Вертикално филтрирана 6-разводна јединица за УК главну дистрибуцију

Вертикално филтрирана 6-разводна јединица за УК главну дистрибуцију

Опис: Вертикални филтрирани 6-смерни модул за дистрибуцију електричне енергије у Великој Британији Модул за ретардирање ПЦ-а и алуминијумско кућиште 13А / 250ВАЦ Дебљина: Х05ВВ-Ф 3Г1,5м² * 3М + БС стандардни утикач ПДУ Увод: Тренд развоја: ПДУ (Повер Дистрибутион Унит) из УПС излазне струје Дистрибуција на различите ИТ ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

Вертикално филтрирана 6-разводна јединица за УК главну дистрибуцију

ПЦ ретардант модул и алуминијумско кућиште

13А / 250ВАЦ

Гауге: Х05ВВ-Ф 3Г1.5м² * 3М + БС стандардни утикач


ПДУ Увод:

Тип

Дужина (мм)

Ширина (мм)

Висина (мм)

19 "1.5У

430

62

46

19 "1У

430

44.5

44.5

Нема 19 "1.5У

Икс

62

46

Ништа 19 "1У

Икс

44.5

44.5


Тренд развоја :

ПДУ (јединица за дистрибуцију електричне енергије), ИТ је из дистрибуције излазне струје УПС-а до различите ИТ опреме на крају опреме за дистрибуцију електричне енергије, повезан је са напајањем и осталом инфраструктуром и свим ИТ системима, повезаним са опремом за телекомуникациону собу за нормалан рад опреме. Као велику гаранцију за сигурност електричне енергије у машинској соби, стабилност и сигурност ПДУ опреме директно се односе на сигурност ИТ опреме и читаву машинску собу. Са брзим развојем цлоуд цомпутинга и интернета технологија, изградња дата роома која је такође успостављена у новој фази развоја, ажурира веће захтеве за ПДУ производе, потражња у еволуцији ПДУ производа показује сљедеће три очигледне карактеристике.

Први избор је сигурност. Као важан део система дистрибуције електричне енергије, ПДУ је најважнија својина. Према релевантној истраживачкој организацији, 80% несрећа електричне опреме је узроковано проблемима електричног повезивања. Због тога што је интерфејс за напајање машине ПДУ ће бити једна од најважнијих карактеристика купаца у будућем развоју. Ово је најважнији разлог зашто корисници дата центара који су користили обичну утичницу претворили су се у ПДУ производе, јер су сигурност и поузданост ПДУ производа много већи него код обичних прикључака за напајање.

Захваљујући кућишту у посебном окружењу, како би се побољшала сигурност опреме за електричну енергију, ПДУ не само да може сносити укупну снагу дизајна оптерећења ИТ просторије, већ има и одличан механизам заштите од преоптерећења, како би се спречило прегревање због преоптерећења могућности круга и може изазвати пожаре. Многи произвођачи производа у овој области имају изванредне перформансе, као што је Емерсон мрежна снага Авоцент ПМ ПДУс серија производа, поред тога има и ниску температуру, високу струју преноса, спречава грешку уградња, удобност уградње, висока прецизност повлачења високих поузданих електричних особина, такође има ниво утичнице, фазни ниво и функцију мерења нивоа утичнице и граничну струју / алармне функције.Приор проблема са преоптерећењем, може издати обавештење о премештању у било којој ситуацији што је у опасности од преоптерећења и поједностављује задатак инсталирања нових уређаја, чиме се побољшава поузданост система.


Листа опција Повер анд Фунцтион модула за ваш избор :

Слика 1_ 副本 .јпг


Начин монтаже:

Слика 2_ 副本 .јпг


Обим пословања:

Слике 3_ 副本 .јпг


Апликација:

Слике 4_ 副本 .јпг


Паковање и транспорт :

Слике 5_ 副本 .јпг


Изложба:

Слика 6_ 副本 .јпг 


Сертификат :

图片7_副本.jpg


Фабричка емисија:

Слика 8_ 副本 .јпг


Лаб. Опрема:


Визиткарта:

Фото 12_ 副本 .јпг


Hot Tags: вертикално филтрирана 6-смерна дистрибутивна јединица Уједињеног Краљевства, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga