Вертикални ПДУ за 12 начина

Вертикални ПДУ за 12 начина

Опис: Вертикални 12-модни ПДУ ПЦ ретардантни модул и алуминијумско кућиште 13А / 250ВАЦ Дебљина: Х05ВВ-Ф 3Г1,5м² * 3М + Стандардни БС Плуг ПДУ Увод: Опциони списак за моделе и функцијски модул: Начин монтаже: Каква је разлика између специјални ПДУ и утичница: 1, говорећи од ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

Вертикални ПДУ за 12 начина

ПЦ ретардант модул и алуминијумско кућиште

13А / 250ВАЦ

Гауге: Х05ВВ-Ф 3Г1.5м² * 3М + Стандард БС Плуг


ПДУ Увод:

Тип

Дужина (мм)

Ширина (мм)

Висина (мм)

19 "1.5У

430

62

46

19 "1У

430

44.5

44.5

Нема 19 "1.5У

Икс

62

46

Ништа 19 "1У

Икс

44.5

44.5


Листа опција Повер анд Фунцтион модула за ваш избор :

Слика 1_ 副本 .јпг


Начин монтаже:

Слика 2_ 副本 .јпг

Која је разлика између специјалног ПДУ-а и сокета :

1, говорећи из снаге оптерећења: оптерећење обичне кабловске каблове је релативно слаба, већина номиналне оцјене 10А; користећи 1,5мм2 кабл, мали број произвођача ће бити номинални 16А4000В, у складу са националним стандардима кабловске жице, без обзира на то што оваквом конфигурацијом номинална снага преноса обичних прикључака тешко може да достигне 4000 В или више. Може се видјети да је тешко испунити захтеве рачунарске собе која убрзано расте. ПДУ (ПОВЕР ДИСТРИБУТИОН УНИТ) је недвосмислено решен овај проблем у великој мјери, јер било која од његових компоненти може бити прилагођена условима и може у потпуности задовољити сигурност околине струје у рачунарској соби. Тренутно се индустријски прикључци све више користе у ПДУ-има, а број струја може задовољити више захтјева као што су 16А, 32А, 65А, 125А итд. Због тога је врло погрешно користити обичне непрофесионалне утичнице за ормане .

2, са функционалне тачке гледишта: обична излазна снага само преоптерећена снага и потпуна контрола и друге функције, излаз прикључка је такође врло монотон; и ПДУ не само што има пуно функција (функција громобранске заштите, главни прекидач за управљање, заштита од преоптерећења, приказ струје и напона, функција даљинског надгледања, он-лине детекција температуре дима и влажности итд.). Излазни модул може бити разумно у складу са одређеним условима. (Постоје национални стандарди, амерички стандарди, међународна ИЕЦ, немачки стандард итд.)


Наша пословна филозофија:
Професионално + поштено + квалитет = дуго пословање


ОЕМ услуга:

Ми пружамо услуге ОЕМ / ОДМ свим купцима широм света. Ми смо ИСО 9001 сертификована компанија. Наше професионално особље и најсавременија опрема нам омогућавају да имамо могућност дизајнирања и израде широког спектра нових предмета у складу са захтевима купца. Наша способност да обезбедимо етикете купаца и услуге дизајна за наше клијенте чини нас атрактивним.


Обим пословања:

Слике 3_ 副本 .јпг

Апликација:

Слике 4_ 副本 .јпг


Паковање и транспорт :

Слике 5_ 副本 .јпг


Изложба:

Слика 6_ 副本 .јпг

 

Сертификат :

Слике 7_ 副本 .јпг


Фабричка емисија:

Слика 8_ 副本 .јпг


Лаб. Опрема:


Визиткарта:

Фото 12_ 副本 .јпг


Hot Tags: вертикални двосмјерни ПДУ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga