24 Вертикални ПДУ

24 Вертикални ПДУ

Опис: 24-смерни вертикални ПДУ ретардантни модул и алуминијумско кућиште 13А / 250ВАЦ Дебљина: Х05ВВ-Ф 3Г4м² * 3М + 32А Цоммандо Цоммандер Плуг ПДУ Увод: Могућност изборног модула и функција модула за ваш избор: Метода монтаже: Тренд развоја: Први избор је сигурност. Као важан део моћи ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

24 Вертикални ПДУ

ретардантни модул и алуминијумско тело

13А / 250ВАЦ

Гауге: Х05ВВ-Ф 3Г4м ² * 3М + 32А Цоммандо Плуг


ПДУ Увод:

Тип

Дужина (мм)

Ширина (мм)

Висина (мм)

19 "1.5У

430

62

46

19 "1У

430

44.5

44.5

Нема 19 "1.5У

Икс

62

46

Ништа 19 "1У

Икс

44.5

44.5


Листа опција Повер анд Фунцтион модула за ваш избор :

Слика 1_ 副本 .јпг


Начин монтаже:

Слика 2_ 副本 .јпг

Тренд развоја :

Први избор је сигурност. Као важан део система дистрибуције електричне енергије, ПДУ је најважнија својина. Према релевантној истраживачкој организацији, 80% несрећа електричне опреме је узроковано проблемима електричног повезивања. Због тога што је интерфејс за напајање машине ПДУ ће бити једна од најважнијих карактеристика купаца у будућем развоју. Ово је најважнији разлог зашто корисници дата центара који су користили обичну утичницу претворили су се у ПДУ производе, јер су сигурност и поузданост ПДУ производа много већи него код обичних прикључака за напајање.

Захваљујући кућишту у посебном окружењу, како би се побољшала сигурност опреме за електричну енергију, ПДУ не само да може сносити укупну снагу дизајна оптерећења ИТ просторије, већ има и одличан механизам заштите од преоптерећења, како би се спречило прегревање због преоптерећења могућности круга и може изазвати пожаре. Многи произвођачи производа у овој области имају изванредне перформансе, као што је Емерсон мрежна снага Авоцент ПМ ПДУс серија производа, поред тога има и ниску температуру, високу струју преноса, спречава грешку уградња, удобност уградње, висока прецизност повлачења високих поузданих електричних особина, такође има ниво утичнице, фазни ниво и функцију мерења нивоа утичнице и граничну струју / алармне функције.Приор проблема са преоптерећењем, може издати обавештење о премештању у било којој ситуацији што је у опасности од преоптерећења и поједностављује задатак инсталирања нових уређаја, чиме се побољшава поузданост система.


Сампле Полици :

Ми ћемо обезбедити бесплатне узорке производа на захтев купца. Да бисмо помогли да одлучимо позитивно о захтевима за узорке, тражимо од заинтересованих купаца да пошаљу свеобухватне информације о купцу за наш преглед. Узорак је доступан у року од 7 радних дана. Све пошиљке узорка биће или ваздушним или морским путем, уз порезе и трошкове испоруке које плаћа купац. Који ће се одштети од првог реда.


Обим пословања:

Слике 3_ 副本 .јпг

Апликација:

Слике 4_ 副本 .јпг


Паковање и транспорт :

Слике 5_ 副本 .јпг


Изложба:

Слика 6_ 副本 .јпг


Сертификат :

Слике 7_ 副本 .јпг


Фабричка емисија:

Слика 8_ 副本 .јпг


Лаб. Опрема:


Визиткарта:

Фото 12_ 副本 .јпг


Hot Tags: 24-инчни вертикални ПДУ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga