16 Ваи УК ПДУ

16 Ваи УК ПДУ

Опис: 16-Ваи УК ПДУ ПЦ ретардантни модул и алуминијумско кућиште 13А / 250ВАЦ Гауге: Х05ВВ-Ф 3Г4м² * 3М + 32А Цоммандо Плуг ПДУ Увод: Опција за модул и функцијски модул за избор: Начин монтаже: ПДУ (Повер Дистрибутион Унит): ПДУ (Повер Дистрибутион Унит), Наиме, често кажемо ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Опис:

16 Ваи УК ПДУ

ПЦ ретардант модул и алуминијумско кућиште

13А / 250ВАЦ

Гауге: Х05ВВ-Ф 3Г4м ² * 3М + 32А Цоммандо Плуг


ПДУ Увод:

Тип

Дужина (мм)

Ширина (мм)

Висина (мм)

19 "1.5У

430

62

46

19 "1У

430

44.5

44.5

Нема 19 "1.5У

Икс

62

46

Ништа 19 "1У

Икс

44.5

44.5


Листа опција Повер анд Фунцтион модула за ваш избор :

Слика 1_ 副本 .јпг


Начин монтаже:

Слика 2_ 副本 .јпг


ПДУ ( јединица за дистрибуцију електричне енергије ) :

ПДУ (Повер Дистрибутион Унит), Наиме, често кажемо кабинет са дистрибуцијама за дистрибуцију електричне енергије, ПДУ је за инсталацију електро опреме за опремање електро опреме за дистрибуцију електричне енергије и дизајн производа, имају различиту функцију, инсталацију и комбинацију различитих серија спецификација обезбеђују погодне за различите решења за дистрибуцију електричне енергије у окружењу. Примена ПДУ-а може учинити дистрибуцију електричне енергије у кућишту уредније, поуздано, сигурно, професионално и лепо, и учинити напајање у кућишту повољније и поуздано.


Развој историје :

Ранији инострани ПДУ је био маинстреам и цена је била скупља. У протеклих неколико година, у Кини је развијен и професионални развој и производња ове врсте специјалних утичница (ПДУ).

Компанија, пошто је домаћи ПДУ професионални ниво већи, а гарантујући квалитетан квалитет, цијене у односу на стране робне марке имају очигледне предности, брзо постају главни сегмент домаћег тржишта ПДУ. Последњих година, уз развој тржишта, више и више више произвођача ПДУ-а појавило се у Кини (при избору ПДУ производа, требало би да буде опрезно одабрати производе са дугим временом развоја и тржишном прегледом.)


Обим пословања:

Слике 3_ 副本 .јпг

Апликација:

Слике 4_ 副本 .јпг


Паковање и транспорт :

Слике 5_ 副本 .јпг


Изложба:

Слика 6_ 副本 .јпг 


Сертификат :

Слике 7_ 副本 .јпг


Фабричка емисија:

Слика 8_ 副本 .јпг


Лаб. Опрема:


Визиткарта:

Фото 12_ 副本 .јпг


Hot Tags: 16 начина УК ПДУ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја
Srodni proizvodi
Istraga