Наша фабрика
Dom > О нама > Наша фабрика

hengli factory.png

Преко 10 година искуства | Ознаке ЦЕ, УЛ, цУЛ и ТУВ

Са уредном и пространом радионицом

Јианде Хунлее Елецтрицал Апплианце Цо, Лтд се налази у старом Меицхенг граду, Јианде Цити, који се налази у државном нивоу туристичко подручје Ксин'ан Ривер.Хас је зграда површине од 20.000 квадратних метара, с уређеним и простран радионица и модернизована канцеларија.

Наша компанија се углавном бави истраживањем, развојем, производњом и маркетингом различитих функција трака за снаге и продужних линија. Имамо машине за пробијање, машине за убризгавање, опрему за жичну линију, опрему за испитивање високе прецизности, као што су (тестер интеграције рецептора, тестер кабловских утикача, машина за тестирање заваривања, испитивач изолације отпорности) и других објеката, трошкове производње и побољшати конкурентност.

Држати ЦЕ, КЕМА, УЛ, цУЛ, ТуВ, ИНМЕТРО и ИМК цертификате

ми стриктно спроводимо прописе ИСО 9001. Због наше строгости, добили смо ЦЕ, КЕМА, УЛ, цУЛ, ТуВ, ИНМЕТРО и ИМК сертификате. Сада смо под тестом БС.

Извоз у САД, Бразил, Русију, Велику Британију, Француску, Немачку и Турску

Наши производи добро продају у САД, Бразилу, Русији, Великој Британији, Француској, Немачкој, Турској и другим земљама. Наши клијенти нас широко прихваћају због високог квалитета производа и одличне услуге.