Новости
Dom > Новости > Sadržaj
Карактеристике јединице за дистрибуцију електричне енергије
- Apr 17, 2018 -

1. Високи фактор сигурности и уштеда трошкова

Кроз ПДУ, напајање има функцију заштите од преоптерећења и заштите вишеструког кола, што може спречити опасност од преоптерећења, муње и пренапона, како би се максимизирао фактор сигурности производа. Поред тога, производ може помоћи корисницима да реализују без надзора, штеде трошкове рада, ефикасно смањују трошкове управљања и одржавања и економично.

2, праћење електричне енергије у реалном времену, аутоматска алармна заштита

ПДУ може надгледати параметре снаге као што су напон напајања, струја, активна снага, реактивна снага и фреквенција у реалном времену, тако да корисници могу разумјети и управљати различитим енергетским уређајима. Када систем не успије или укупна струја пуњења премашује подешену вриједност система, аутоматски ће се алармирати путем СМС-а, е-маила и телефона.

3. Подршка даљинском управљачу, погодно управљање

ПДУ се може повезати на ЛАН или Интернет. Корисник може да управља ПДУ помоћу удаљеног рачунара и распитује се, повеже, прекине или поново покреће напајање уређаја прикљученог порта, што у потпуности прекида окове даљине и региона.

4, флексибилно управљање стратегијама

Према употреби различитих енергетских уређаја, корисници могу прилагодити конфигурацијску стратегију. На основу управљања корисничким смерницама и догађајима за праћење, производ подржава централизовано управљање и аутоматску контролу циклуса. Истовремено управља истовремено већим бројем уређаја и самостално поставља циклус прекида напајања. Погодно је и практично.

5, електрично мерење, процена потрошње енергије

ПДУ може управљати потрошњом електричне енергије електричне опреме, израчунати фактор снаге и процијенити потрошњу енергије енергетске опреме. Ако је фактор снаге ниског, снага се губи у процесу преноса, а потрошња енергије се изненада повећава. ПДУ може подесити стање потрошње енергије уређаја подешавањем, а аларм довести кориснику на начин СМС, поште и тако даље.