О нама
Dom > О нама

Hunlee factory.jpg

Наша историја


Наша компанија се налази у хангзхоу - кинањианг - киандао језера националног туристичког разреда града Ианзхоу - меицхенг цити.Тхе компанија се углавном фокусира на електричне утичнице, продужне каблове, акумулаторске споне и алате.Ит је побољшала напредне опреме за производњу и тестирање у земљи и иностранству , и створио је предан, сталан, марљив и иновативан тим особља у духу оријентираног према људима. Узгред садашњости, фокусирај се на будућност сталне силе, видјети репутацију као живот, покушавамо да остваримо циљ током читавог свет: пустите задовољство купца, нека корисник остане сигуран! Надам се да ћете добити пажњу и даљу сарадњу овде.


Наша фабрика

Преко 10 година искуства | Ознаке ЦЕ, УЛ, цУЛ и ТУВСа уредном и пространом радионицом

ЈИАНДЕ ХУНЛЕЕ ЕЛЕЦТРИЦАЛ АППЛИАНЦЕ ЦО., ЛТД се налази у старој градској четврти Меицхенг, Јианде Цити, који се налази у државном туристичком подручју Ксин'ан Ривер. Има грађевинску површину од 20.000 квадратних метара, са уредном и пространом радионицом и модернизована канцеларија.


Наша компанија се углавном бави истраживањем, развојем, производњом и маркетингом различитих функција трака за снаге и продужних линија. Имамо машине за пробијање, машине за убризгавање, опрему за жичну линију, опрему за испитивање високе прецизности, као што су (тестер интеграције рецептора, тестер кабловских утикача, машина за тестирање заваривања, испитивач изолације отпорности) и других објеката, трошкове производње и побољшати конкурентност.


Држати ЦЕ, КЕМА, УЛ, цУЛ, ТуВ, ИНМЕТРО и ИМК цертификате

ми стриктно спроводимо прописе ИСО 9001. Због наше строгости, добили смо ЦЕ, КЕМА, УЛ, цУЛ, ТуВ, ИНМЕТРО и ИМК сертификате. Сада смо под тестом БС.


Извоз у САД, Бразил, Русију, Велику Британију, Француску, Немачку и Турску

Наши производи добро продају у САД, Бразилу, Русији, Великој Британији, Француској, Немачкој, Турској и другим земљама. Наши клијенти нас широко прихваћају због високог квалитета производа и одличне услуге.


Кроз наше напоран напор наше године, наша компанија се развила брзо и достигла је водећу позицију корак по корак у истој индустрији. У будућности ћемо и даље бити искрени, слиједити уговор и задржати квалитетан квалитет производа. Такође ћемо одржавати добре односе са старим купцима и развијати односе са новим купцима, како бисмо проширили наше тржиште.

Hunlee workshop.jpg

factory.jpg

Наш производ

струјну траку, дистрибутивну јединицу за напајање, кабл за напајање


Апликација производа


Кућанство, употреба канцеларије, утичница за кабинет


Наш цертификат


ИСО9001: 2008, ЦЕ, КЕМА, УЛ, цУЛ, ТуВ, ИНМЕТРО и ИМК


Опрема за производњу


машине за пробијање, машине за убризгавање, опрема за жичаре, опрема за испитивање високе прецизности


Тржиште производње


САД, Бразил, Русија, Велика Британија, Француска, Немачка и Турска и друге земље


Наш сервис

Наша пословна филозофија:

Професионално + поштено + квалитет = дуго пословање